unika penthouselägenheter på
Malmös bästa läge!

unika penthouselägenheter på Malmös bästa läge!

Ert nya penthouse i ett av 

Malmös mest spännande områden 

 

I bostadsområdet Kajkanten bor ni precis intill torg och grönska och har nära till matbutiker, skola, dagis och vårdcentral. Mysiga restauranger och kaféer bjuder på smakliga måltider eller en kopp kaffe i solen med utsikt över Öresund. Havet, småbåtshamnen och den långa kajpromenaden är en central del av livet i Brf KARNAPHUSET. Här är det svårt att inte njuta av livet på de dagliga promenaderna till ljudet av vågskvalp.

 

J4 1504
Penthouse, 140 m2, 5 rok

Karnaphusets största penthouse i två plan med härlig utsikt i alla fyra väderstreck! Två stora balkonger och en makalös, privat takterrass på andra plan. Som en villa högst upp i huset!

J2 B 1601
Penthouse, 118 m2, 5 rok

Unik penthouse i ett plan med fantastisk utsikt över Öresund från två balkonger och privat takterrass.

J2 B 1602
Penthouse, 130 m2, 5 rok

Rymlig penthouse i ett plan med milsvid utsikt över hav och stad utan insyn. Planlösningen med fina siktlinjer i tre väderstreck och dubbla balkonger gör lägenheten ljus och luftig.

Ljus, rymd och utsikt över Öresund 

 

Njut av en fantastisk utsikt över Öresund från ert nya penthouse och låt er inspireras av de moderna och stilrena interiörerna som är speciellt utformade för att skapa en elegant och nordisk atmosfär. Penthouselägenheterna har alla högt i tak, vackra, ljusa trägolv och stora fönsterpartier med utsikt över Öresund. Varje lägenhet har en unik design och innehåller moderna funktioner för en bekväm livsstil.

Boka infomöte och stomvisning med Maria